Компенсація для бізнесу, який створює нові робочі місця у Вінниці: деталі

Високі економічні показники свідчать про стійкість громади. З метою підтримки розвитку підприємництва та збільшення інвестиційної привабливості для вітчизняного та іноземного бізнесу Вінницька міська рада активно сприяє суб'єктам господарської діяльності. Протягом чотирьох останніх років міські підприємці отримують компенсації за створення нових робочих місць. На засіданні виконавчого комітету, що відбулось учора, 14 грудня, було затверджено рішення про компенсацію витрат на обов'язкове державне соціальне страхування за новостворені робочі місця для трьох місцевих компаній, які у третьому кварталі поточного року створили понад 200 робочих місць.

Згідно з інформацією від директора департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максима Мартьянова, ця пільга передбачає часткову компенсацію витрат на ЄСВ за кожного нового працівника, якого було найнято.

“У третьому кварталі на компенсацію подали три підприємства, загалом вони створили 222 робочих місця у період з липня по вересень. Це хороший показник. Загалом, за час війни загальна кількість новостворених робочих місць складає понад 3200. Ми будемо продовжувати працювати над тим, щоб забезпечити економічну стійкість громади”, – сказав Максим Мартьянов.



Переглядів: 361
Поширень: 0

Останні новини