Представники муніципалітету разом з правоохоронцями проводять уроки по правилам безпеки на дорозі для вінницьких школярів

Фахівці департаменту транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради разом із представниками відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції у Вінницькій області проводять навчальні заходи для вінницьких школярів. Під час цих уроків дітям пояснюють, як правильно переходити дорогу та чому дотримання правил дорожнього руху є дуже важливим. Це повністю відповідає пріоритетам та принципам Вінницької міської ради, зокрема – безпеці та турботі. Оскільки забезпечення безпеки громадян на дорозі, особливо дітей, має велике значення.

Під час цих уроків дітям вручають світловідбиваючі стрічки та ліхтарики, і розповідають, як їх правильно використовувати, щоб бути максимально помітними для водіїв в темний час доби. За два тижні представники департаменту транспорту та міської мобільності ВМР відвідали п'ять класів різних шкіл міста.

У департаменті транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради підкреслюють, що такі заходи є дуже важливими, оскільки вони сприяють усвідомленню малечею важливості дотримання правил дорожнього руху.  

«Уже місяць, як фахівці нашого департаменту доєднуються до цих заходів, які на постійній основі організовують працівники відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції у Вінницькій області. Вкрай важливо пояснювати дітям для чого існують правила дорожнього руху та чому їх потрібно дотримуватись. Ми й надалі продовжуватимемо, спільно з правоохоронцями, організовувати такі уроки», – зазначив начальник відділу організації дорожнього руху та міської мобільності Богдан Черановський.



Переглядів: 532
Поширень: 0

Останні новини