Релігійна місія "Карітас-Спес Вінниця" видали діткам, які опинилися в складних життєвих обставинах зимове взуття та термобілизну

Сьогодні, 9 січня, релігійна місія "Карітас-Спес Вінниця" спільно зі службою у справах дітей міської ради організувала надання допомоги для діток, які знаходяться в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку у службі у справах дітей. 35 юних вінничан отримали якісне зимове взуття та термобілизну.

«Ми щиро вдячні релігійній місії “Карітас-Спес Вінниця” за те, що вони продовжують турбуватися про дітей Вінницької громади. Зокрема, 21 грудня теплі набори отримали діти-сироти та позбавлених батьківського піклування. А сьогодні допомогу від місіонерів передали 35 дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах. На жаль, їхні батьки у більшості неналежно виконують свої батьківські обов’язки, тож ці дітки потребують нашої підтримки та турботи», – зазначає начальниця Служби у справах дітей ВМР Людмила Шафранська.

Взуття та термобілизну відібрали, враховуючи розміри дітей, які були надані їхніми батьками напередодні. Деякі діти прийшли за допомогою не лише для себе, а й для своїх братиків та сестричок. Наприклад, 12-річна Вероніка, яка разом із своєю матір'ю отримала подарунки для своїх 5 братиків та сестричок. Мати дівчинки зауважує, що їхня сім'я нещодавно втратила батька, і вони потребують допомоги через важкий фінансовий стан.

Нові чоботи роздивляється 8-річний Денис. Він прийшов отримувати допомогу разом із бабусею. Жінка зазначає, що взуття та термобілизна дуже потрібна дитині, особливо в зимові морози.

«Щорічно релігійна місія “Карітас-Спес” проводить акцію “Взуття для дітей, які цього потребують”. В межах цієї акції спільно зі Службою у справах дітей ми роздали взуття та термобілизну 35 дітей. А загалом 230 дітей Вінниці та Вінницької області отримають такі теплі подарунки. Це дітки з вразливих категорій: сироти, діти з інвалідністю, позбавлені батьківського піклування та інші. В міру своїх можливостей ми прагнемо якомога більше дітей охопити допомогою», – зауважив директор релігійної місії «Карітас-Спес-Вінниця» Євген Маркевич.



Переглядів: 400
Поширень: 0

Останні новини