«Приватбанк» створив «Конверти», які є аналогами «Банок» у Monobank: як працює новинка

«Приватбанк» створив нову функцію «Конверти», що схожа на «Банки» у Monobank.

Для того, щоб скористатися функцією, треба оновити мобільний застосунок. У нижньому правому куті з’явиться конверт із позначкою beta.

«Конверти» призначені для збору донейтів, накопичення коштів та керування власними витратами, пояснюють у банку. Тобто «конвертом» можна розраховуватися, як звичайною карткою, а можна збирати на благодійність, залучаючи своїх друзів та знайомих (із телефонної книги чи поширити посилання в соцмережах). Крім того, «конверт» можна «заклеїти» до певного строку або суми, додають у банку.

Якщо використовувати «конверт» для збору коштів, то можна подивитися на відкриту статистику – скільки грошей уже вдалося зібрати.

Щоб користуватися новою функцією для заощадження грошей, можна розподілити свою зарплату, наприклад, на п’ять конвертів за статями витрат (оренда і комунальні послуги; значні витрати; розваги; непередбачені витрати, фінансова «подушка безпеки»).

Також за допомогою функції «Конверт» можна накопичувати кошти разом із друзями чи родиною. Для цього треба обрати «Запросити друга» і надіслати лінк тим, з ким хочете накопичувати. Друзі мають прийняти запрошення, й у процесі накопичення бачитимуть суму вкладу кожного учасника.

Детальніше ознайомитися з тим, як створити «Конверт», можна за посиланням.



Переглядів: 404
Поширень: 0

Останні новини