На Вінниччині трапилося три ДТП: подробиці

13 та 14 січня на території Вінницької області зафіксовано три ДТП з госпіталізацією потерпілих. Усі обставини та причини дорожньо-транспортних пригод встановлюються.

13 січня неподалік с. Павлівка Хмільницького району 31-річний водій Audi, за попередньою інформацією слідства, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, де допустив зіткнення з відбійником з подальшим перекиданням автомобіля. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 40-річний пасажир, житель м. Вінниця, з тілесними ушкодженнями був госпіталізований.

Ще одна аварія сталась 14 січня на автодорозі Р-08 сполученням «Немирів – Ямпіль». Попередньо встановлено, що 49-річний водій автомобіля Ford, мешканець Вінниці, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем Hyundai під керуванням 52-річного жителя Немирівської територіальної громади. У результаті – 49-річна пасажирка Hyundai зазнала травмувань та доставлена до лікарні.

Цього ж дня при в’їзді в с. Залужжя Теплицької територіальної громади 37-річний водій автомобіля ВАЗ, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем Volkswagen, за кермом якого перебував 25-річний місцевий житель. Внаслідок ДТП керманич ВАЗу був госпіталізований.

У водіїв відібрані зразки крові для проведення експертизи. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

За даними фактами розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 503
Поширень: 0

Останні новини