«Всьо чотко» і «Файне місто Тернопіль»: «Брати Гадюкіни» у неділю дадуть драйву у Вінниці

«Брати Гадюкіни» їдуть у Вінницю!

У неділю, 21 січня, о 19.00 у театрі ім. Садовського легендарні рокери дадуть шаленого драйву і зіграють самі бестові хіти та пісні з альбому «Йде нині война».

«Всьо чотко», «Хлопці з Бандерштату», «Файне місто Тернопіль», «Звьоздочка моя», «Було не любити», «Роксоляно», «Дівчина з Коломиї», «Я вернувся домів», «Карпати програли в футбол» — музиканти заспівають всі культові хіти, а також потішать вінничан і гостей міста потужними прем’єрами.

— Агов, еврібаді! Всім бути, бо твоє життя — рок-н-рол. Тим більше, з Гадами. На концерті прослідкуєм за поведінкою кожного і вдаримо роком по оркам! — запрошують всіх «Брати Гадюкіни».

«Брати Гадюкіни» — легенди українського рок-н-ролу. І зайвий раз представлення не потребують.

Безстрашні музичні партизани уже 36 років наставляють українських рокерів на шлях істинний.

Історія гурту «Братів Гадюкіних» розпочалася у 1988 року у Львові. «Гади» випустили 4 студійні альбоми, 4 концертні альбоми, 2 збірки хітів і мали величезну кількість концертів та участь у фестивалях по всьому світу.

Був період, коли гурт припинив концертну діяльність. Та потім знову возз'єднався.

— Якби все було добре в Україні, ми би вже, мабуть, і не грали. Коли помер Сергій Кузьмінський, ми не думали грати, — під час відродження гурту розповідав бас-гітарист Ігор Мельничук. — Дали концерт його пам'яті і розійшлися кожен по своїх нішах: Міша грав блюз у Львові, ми з Пашею писали музику до фільмів. Але 2013 року, коли до революції був рік, ми вирішили зібратись, почали писати нові пісні. Ми, як маркери, вилазимо і говоримо: не все є добре.

За два дні до початку повномасштабної війни рф проти України «Брати Гадюкіни» на своїй сторінці у Facebook оприлюднили пророчий допис-звернення до українців.

— Стало остаточно зрозуміло — диявол криється в деталях. Деталях ракет, танків, кораблів і решті іржавого джаліза, яке він десятиріччями клепав у свому Мордорі. З лютою ненавистю до України і українців. І досить про Того-Кого-Гидко-Називати. Краще згадаємо фрагменти промови Вінстона Черчилля до народу Британії: «Ми підемо до кінця. Ми будемо битися в небі, на узбережжях, портах і на суші. Ми будемо битися в полях і на вулицях, ми будемо битися на пагорбах. АЛЕ МИ НІКОЛИ НЕ ЗДАМОСЯ!» Наші думки сьогодні з Воїнами, які стоять на вогневому рубежі. Хоробрі Леви боронять Святу Землю. Ми з вами не тільки подумки, ми будемо з вами пліч-о-пліч — всюди і завжди!

Із найперших днів повномасштабного вторгнення «Брати Гадюкіни» активно долучились до допомоги воїнам і під час концерту у Вінниці також збиратимуть кошти на допомогу ЗСУ.

— Зараз майже всі концертні майданчики перетворилися на волонтерські події, і ми з перших днів долучилися та постійно долучаємося до допомоги нашим Левам! Нам деякі люди пишуть в коментах: «Ви співаєте пісенькИ…, а в той час є Бахмут…» Так! Ми намагаємось робити свою справу якомога чесно, добре і Сьогодні. Так, ми і наші колеги перетворили своє існування в волонтерський рух. І, знаєте, коли ми приїжджаємо до наших Левів—Військових, коли бачимо Їх очі після концерту, коли спілкуємось і обіймаємось на прощання — для нас це велика нагорода. Нагорода потрібності один в однім! Вони нам дають дозвіл на «пісеньки». Так шо, будемо їздити, співати і тощо, поки живі будемо, — говорять «Брати Гадюкіни». — І ви з нами співайте, бо перемагати тре з настроєм. Страшенно раді, що наші пісні надихають і допомагають пи…ти ворога! Дякуєм воїнам за кожний ранок, день і вечір! Наш караван іде.

Приходьте відчути силу та потужну енергію українського року у неділю, 21 січня, о 19.00 у театрі ім. Садовського на концерті «Братів Гадюкіних» у Вінниці.

— Беріть з собою друзів і гарний настрій, та приходьте! — чекають вінничан музиканти. — «Розвантажимо» вас від тяжких думок і «навантажимо» переможним рок-н-ролом! До зустрічі! Ваші Гади.

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».



Переглядів: 662
Поширень: 0

Останні новини