Вінницька молодь об'єдналась заради допомоги військовим: виготовляли окопні свічки для оборонців (як долучитись)

Учора, 23 січня, активісти Вінницької молодіжної ради разом з представниками відділу молодіжної політики міської ради зібралися для спільного виготовлення окопних свічок. Ця ініціатива була присвячена Дню Соборності України. Загалом учасникам вдалося виготовити приблизно 100 таких свічок, які стануть важливим засобом обігріву у польових умовах. Незабаром ці свічки будуть відправлені на передову для підтримки українських Захисників та Захисниць.

Понад 15 осіб зустрілися у VinSmart Центрі, де вони використовували бляшанки, гофрований картон і парафін, щоб створити ефективне джерело тепла для оборонців, що є особливо цінним у зимовий період.

«Цього разу ми виготовили свічки, які можуть горіти від двох до семи годин. Для наших військових у таку пору року це є неабиякою допомогою, адже завдяки ним вони можуть і зігрітися, і висушити речі», – розповідає заступниця начальниці відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Олена Войтович.

Також вона додала, що до повномасштабного вторгнення разом з колегами відділу молодіжної політики ВМР вдавалося організовувати різні активності для вінницької молоді.

«Зараз інший час, тому й напрямок заходів інший, але ми не зупиняємось і спільними зусиллями продовжуємо допомагати Захисникам. Незабаром виготовлені окопні свічки передамо військовослужбовцям на Донецький напрямок», – говорить Олена Войтович.

Молодь з ентузіазмом та завзятістю мотала та просочувала кожен шматок картону, щоб якісно виконати зігрівальні засоби.

Як підкреслила голова молодіжної ради міста Марія Маєвська, вінницька молодь є активною рушійною силою, яка продовжує допомагати Збройним Силам України.

«Вважаємо, що нашим обов'язком є допомагати українським військовим, отож кожен має робити свій внесок у Перемогу», – говорить вона.

За словами заступниці начальниці відділу молодіжної політики, Олени Войтович, наразі продовжується збір консервних бляшанок та залишків свічок, воску і парафіну. 

Всіх бажаючих закликають приносити парафін до відділу молодіжної політики ВМР або до найближчого VinSmart Центру. Кожна виготовлена свічка є важливою підтримкою для наших воїнів.



Переглядів: 456
Поширень: 0

Останні новини