Сергій Моргунов відзначив п’ятьох волонтерів Вінницької громади

Найменшому вінничанину-волонтеру, якому подякував міський голова Сергій Моргунов, всього 7 років. У Вінниці продовжують традицію відзначати волонтерів громади. Сьогодні, 25 січня, на засіданні виконавчого комітету Вінницької міської ради Сергій Моргунов відзначив п’ятьох волонтерів громади. Міський голова вручив їм Подяки за самовідданість та допомогу Захисникам і Захисницям, вимушеним переселенцям та людям з інвалідністю.

«Продовжуємо традицію відзначати волонтерів нашої громади. Сьогодні на початку засідання виконкому подякували ще п’ятьом громадянам. Найменшому з них – Тимофію Ковалевському – всього 7 років. А найстарший – Леонід Дубовий, 76-річний ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС. Сьогодні він допомагає закладу, де проходять реабілітацію військові. Маємо знати і шанувати тих, хто щоденною працею, безкорисливими діями, маленькими подвигами допомагає ближнім і наближає нашу Перемогу», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Нагороджений сьогодні другокласник школи №25 Тимофій Ковалевський пише казки, продає їх, а зібрані гроші відправляє на підтримку ЗСУ. Наразі хлопчик зібрав понад 15 тисяч гривень. Від військових школяр навіть отримав в подяку прапор.

«Я вважаю, що дуже важливо допомагати українським солдатам, які нас захищають, щоб ми перемогли», – розповідає Тимофій.

Подяки отримали також Надія Рогульська – засновниця агенції свят «Джем», яка на волонтерських засадах долучається до проведення свят для діток полеглих оборонців, та Лариса Іваненко – директорка IT-школи «New IT School», яка надала можливість людям з інвалідністю здобути навчання сучасним інформаційним технологіям.

Варто відзначити і Сергія Юзвака – директора підприємства «Ортопедсервісцентр». Під керівництвом Сергія Леонідовича підприємство в умовах воєнного стану продовжує свою діяльність у сфері надання протезно-ортопедичної допомоги.

«Спочатку війни основними пацієнтами нашого підприємства стали військові. Ми надаємо їм протезування, виготовляємо штучні протези верхніх та нижніх кінцівок. Також ми сформували мультидисциплінарну команду і паралельно надаємо реабілітацію. За весь період до нас звернулося майже 400 військових, ми їх забезпечили протезами, надали реабілітацію, проживання та харчування за кошти підприємства. Такий наш благодійний внесок у спільну справу здобуття Перемоги. Також велика частина військових, яких ми обслуговували, повернулись на передову, вже з протезами. Неможливо залишатись осторонь і не допомагати в такий час», – зазначає Сергій Юзвак.



Переглядів: 343
Поширень: 0

Останні новини