Волонтери на Bentley та Lamborghini: журналіст Михайло Ткач оприлюднив дані щодо перетину кордону синами Геннадія Вацака

Сини нардепа-кондитера Геннадия Вацака, який відомий на Вінниччині, як співзасновник об'єднання "Ми – Вінничани" і власник кондитерської фірми "Вацак", «потужно» долучились до волонтерської справи батька. Про це жартома стверджує журналіст видання Українська правда Михайло Ткач. Йому стало відомо, що Вацак Станіслав та Вацак Владислав, 2002 та 1995 років народження відповідно, виїжджали з України по волонтерській системі шлях.

Обидва сини, як і батько-нардеп, люблять дорогі автівки.  За кордон вони виїхали на Bentley та Lamborghini.
Нагадаємо, раніше журналісти дізналися, що народні депутати продовжили купувати елітні автомобілі під час війни. У лише кількох обранців знайшли поповнення автопарку на понад 3 мільйони доларів. Найдорожче авто придбав саме мажоритарщик Геннадій Вацак з Вінниччини.  


Розслідування Bihus.info від вересня 2023 року підтвердило, що компанія Геннадія «Вацак», у час повномасштабної війни Росії проти України, придбала Rolls-Royce Cullinan у версії Black Badge 2023 року випуску зі стартовою ціною від $700 тис.


Цікаво, що корисного влізло в автівки синів-волонтерів Вацака? Задався питанням журналіст. Наразі встановити, що привезли сини нардепа Геннадія Вацака для ЗСУ не вдалося. Вони проявили скромність та не публікували інформації про свій вклад у спільну перемогу над ворогом.



Переглядів: 610
Поширень: 0

Останні новини