"Всі звикли бачити інколи й стовідсоткове збиття": Юрій Ігнат прокоментував обстріл України окупантами

У ніч на 30 січня, під час нічної атаки російських окупантів, протиповітряна оборона збила 15 із 35 безпілотників типу "Шахед". Більшість цих дронів ворог використовував для нападу на прифронтові території, - повідомляє редакція РБК-Україна.

"Для когось це, можливо, дивно. Бо всі звикли бачити інколи й стовідсоткове збиття. Тут треба людям пояснювати. Є розуміння як ворог застосовує техніку. Це не якась там зміна тактики тощо", - відзначив полковник та речник командування Повітряних сил ЗСУ, Юрій Ігнат.

За інформацією речника Повітряних сил, російські сили проводять атаки з використанням різноманітної кількості безпілотників на різних напрямках та з різних точок. Сьогодні це були:

    Курська область, росія; Приморсько-Ахтарськ, росія; Чауда, Крим.

Більша частина безпілотників була спрямована проти прифронтових територій, розташованих близько до лінії бойового зіткнення або державного кордону. Російські сили виявляли спроби атакувати різні об'єкти, включаючи військові, цивільні та об'єкти паливно-енергетичного сектору.

"Не забуваймо ті удари "Іскандерами" по Полтавській області, а сьогодні уже бачили й удари БПЛА по об'єктах паливно-енергетичного сектору. Це буде завжди в пріоритеті ворога. Навіть не в глибині країни, а ближче до лінії фронту", - пояснив Ігнат.



Переглядів: 309
Поширень: 0

Останні новини