Вистава, що скорила світ! «Про що мовчать чоловіки» 4 лютого вразить вінничан

Вистава, що скорила 45 країн світу, і той самий випадок, коли в театрі сподобається: і йому, і їй!

У неділю, 4 лютого, о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського не пропустіть світовий хіт — сучасну виставу «Про що мовчать чоловіки», родзинки якої: жанр стендапу, теми 16+ та зірка фільму «Довбуш» й один із найкращих акторів сучасності Олексій Гнатковський у головній ролі.

— «Про що мовчать чоловіки» — постановка, що скорила світ! Це та вистава, яка змусить вас усміхатися правді в очі. Це вистава про всіх нас! Вона про чоловіків і жінок, про наші стосунки між собою. Про те, що може людей відштовхувати, а що — об’єднує раз і назавжди, — розповідають організатори гастролей — компанія «ВІННЦЯКОНЦЕРТ».

Не той справжній чоловік, який б’ється з драконом за тебе, а той, хто залишається з тобою, коли дракон — це ти.

«Спасибі, велике спасибі. Сьогодні ввечері я знову полюбила свого чоловіка!»

«У мене склалося враження, що він на кухні нашій сидів і все, що між нами з чоловіком траплялося, записував!»

«Дуже зміцнює сімейні стосунки, навіть у 56 років!»

Заради таких відгуків варто грати! Заради цього варто дивитися!

Вистава «Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever» поставлена в унікальному жанрі сдендап. Це веселий монолог актора про подружнє життя.

На прикладі власних сімейних стосунків актор покаже абсурдність взаємних претензій, сварок і конфліктів, що до болю знайомі усім. Тут бачиш, яка природа жінки і яка природа чоловіка. Вони не складні, просто різні.

Тож глядач, сміючись від початку до кінця вистави, під завісу виявить, що легко відповів на одвічне запитання: «Як змиритися і ужитися зі своєю другою половинкою?»

Вистава «Про що мовчать чоловіки» поставлена за п’єсою американського сімейного психолога Роба Беккера, що десятки років спостерігав за парами. Він сам зіграв цю п'єсу понад 700 разів на Бродвеї. Відтоді «Дикун» увійшов до Книги театральних рекордів, як найтриваліше one man show.

— Це, можна сказати, як феєрична лекція сімейного психолога, — відзначає продюсер україномовної версії вистави, латвійський режисер Давіс Колбергс. — Але вся вистава не так про те, наскільки ми різні, як про те, як нам потрібно бути разом. І як чоловік боготворить жінку. Все про кохання!

— Я вам скажу по-простому: «Про що мовчать чоловіки» — це найкраще, що може бути! Якщо ви дотепер не бачили цю виставу, ви дуже багато втратили! Вінниця, не проґавте 4 лютого показ у вашому місті! — запрошує виконавець головної ролі Олексій Гнатковський.

Запрошуйте коханих, друзів і приходьте за незабутнім враженнями у неділю, 4 лютого, о 19.00 у Вінницький театр ім. Садовського на виставу «Про що мовчать чоловіки» .

Отримаєте безцінну порцію позитиву та переживете найяскравіші емоції!

Квитки на виставу купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».



Переглядів: 749
Поширень: 0

Останні новини