Які проблеми вирішує мастопексія?

Всі жіночі груди різні, тож логічно, що й потреби жінок щодо пластичної хірургії молочних залоз теж різняться між собою. Комусь потрібне збільшення чи зміна форм за допомогою мамопластики. А хтось мріє про підтяжку молочних залоз, що здійснюється за допомогою процедури мастопексія.

Хай там як, а ситуація з втратою пружності форм та еластичності шкіри дійсно впливає на появу комплексів у жінок. Як швидко, безпечно та комфортно повернути власні форми — можна дізнатися за посиланням https://laserone.com.ua/uk/breast_lift/. А в цій статті розглянемо можливості процедури мастопексії.

У яких випадках рекомендований ліфтинг грудей?

На зміну первинного природного стану й вигляду молочних залоз може впливати безліч факторів, головні з яких:

    Вагітність та грудне вигодовування. Втрата пружності, форми, обʼєму молочних залоз та еластичності шкіри дуже часто відбувається саме в ці періоди. Після ГВ, коли груди жінки можуть збільшуватися на 2–3 розміри, повернутися в допологову форму молочним залозам вдається рідко. Тому, методом мастопексії пластичні хірурги допомагають жінкам провести корекцію параметрів грудей.   Вік. Вікові зміни дуже часто вносять корективи в пишноту та пружність форм, тому чим старша жінка, тим більше виражається птоз молочних залоз. Асиметрія. Цей дефект може бути як вродженим, так і набутим після вагітності та ГВ. Асиметричними можуть бути розмір і форма грудей, а також розміщення ареоли. Схуднення. При наборі маси тіла чи різкому схудненні шкіра не встигає швидко та еластично повертатися у бажану форму. Особливо при максимальній надлишковій вазі шкірний покрив часто розтягується до великих масштабів, втрачаючи пружність і тонус. А при різкому схудненні шкіра вже не стає на місце самостійно, а провисає в зоні рук, живота та на грудях.

Основним фактором, що обʼєднує всі ці випадки є мастоптоз тканин, з наслідками якого професійно борються пластичні хірурги.

Мастопексія та її різновиди

Підтяжка грудей класичним хірургічним методом — це реальний шанс повернути естетику та гармонійні пропорції природним формам пацієнток.

Мастопексія передбачає:

видалення надлишкової шкіри та можливих розтяжок і рубців; ліфтинг надлишкової залозистої тканини; перенесення сосково-ареолярного комплексу; відтворення первинної вихідної форми молочних залоз.

Різновиди процедури

Залежно від стану грудей та сукупності показань до мастопексії, операція може проводитись різними методами:

періареолярна підтяжка — доступ до видалення різних типів тканин та ліфтингу молочної залози здійснюється через ареолу; вертикальний ліфтинг — розріз виконується від соска до складки шкіри під грудьми; якірна підтяжка — метод передбачає проведення двох розрізів на шкірі грудей у формі букви Т. Операція є найбільш травматичною, але під час Т-подібної підтяжки можна провести значну кількість корекційних робіт та усунути всі дефекти.

Загалом, разом із досвідченим пластичним хірургом будь-який метод мастопексії несе за собою виключно приємні зміни, що покращують ваш зовнішній вигляд та наповнюють щастям, шаленою енергією та впевненістю у собі!


Переглядів: 268
Поширень: 0

Останні новини