Психотропів на 600 тисяч гривень: раніше судимого вінничанина вилучили наркотики

Вінницька поліція зазначає, що у своєму домі чоловік зберігав майже кілограм особливо небезпечних психотропних речовин – PVP. Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За словами начальника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика, оперативну інформацію про те, що раніше судимий за грабіж та шахрайство житель обласного центру незаконно зберігає наркотичні речовини, здобули оперативники кримінальної поліції обласного главку та райуправління.

Затримали 36-річного чоловіка 14 лютого у центрі міста. При собі зловмисник зберігав психотропну речовину – екстазі. Під час невідкладного обшуку за місцем проживання правопорушника поліцейські вилучили пакунок з кристалічною речовиною вагою 350 грамів та пластикову ємність із кристалічною речовиною вагою 640 грамів, електронні ваги, полімерні пакети, зіп-пакети, полімерна плівка.

Згідно з висновком експерта в наданій на експертизу кристалічній речовині, міститься особливо небезпечна психотропна речовина, обіг якої заборонено – PVP.

Вартість вилученого за цінами "чорного" ринку становить 600 тисяч гривень.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення ч. 3 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення.

До обрання запобіжного заходу підозрюваний перебуватиме в ізоляторі тимчасово тримання. Процесуальне керівництво здійснює Вінницька окружна прокуратура.



Переглядів: 380
Поширень: 0

Останні новини