Обговорення ролі дерев у місті та їхнього впливу на екосистему: вінничан запрошують на зустріч

У п'ятницю, 23 лютого, о 17:00 в хабі "Місто змістів" відбудеться захід, де обговорять питання стосовно дерев у місті, їх впливу на екосистему та особливостей зелених насаджень.  Фахівці з КП "Інститут розвитку міст" запрошують небайдужих вінничан долучитись до заходу.

За інформацією міської ради, проведення зустрічі покладено на плечі експертки з екології та озеленення КП "Інститут розвитку міст" Любові Колосової. Вона розкриє особливості міських дерев, їх користь та роль у збереженні екосистеми. Також вона поділиться порадами, як діяти, якщо помітили недбалу обрізку чи вирубку дерев у нашій громаді.

«Втрата зелених зон та спека – одні з найбільших ризиків, які загрожують нашому місту у зв'язку зі змінами клімату. А основу міського озеленення становлять дерева, водночас забезпечуючи ефективну протидію спеці. Тому так важливо звернути нашу увагу на міські дерева – їхній стан, потреби та проблеми. Те, яким є наше місто, залежить від кожного з нас, і саме ми впливаємо на те, яким воно буде в майбутньому», – резюмує експертка з екології та озеленення «Інституту розвитку міст» Любов Колосова.

Місце проведення зустрічі: хаб «Місто змістів», вул. Григорія Сковороди, 11. Початок о 17:00.

Детальна інформація на фейсбук-сторінці події: https://www.facebook.com/events/410251138205373?active_tab=about



Переглядів: 410
Поширень: 0

Останні новини