На Вінниччині поліція зафіксувала контрафактну продукцію на суму 180 тисяч гривень

Слідчі зафіксували випадок незаконного транспортування контрафактної продукції 26 лютого в одному з сіл Барської громади. Поліція в даний момент встановлює походження вилученої продукції і місце куди вона прямувала, - повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

За інформацією начальника Відділення поліції №1 Жмеринського районного відділу поліції Віктора Гончара, мікроавтобус Mercedes-Benz був зупинений екіпажем групи реагування патрульної поліції. 37-річний водій, незаконно транспортував алкоголь та цигарки. Їх вартість на чорному ринку оцінюється в 180 000 гривень. Чоловік відмовився пояснити походження вантажу.

Загалом, поліцейською слідчо-оперативною групою було вилучено 1450 пачок цигарок різних брендів без акцизних марок та 300 літрів алкогольних напоїв різного походження, які були розфасовані. Автомобіль, який використовувався для перевезення цих товарів, був поміщений на арештмайданчик.

Поліція зараз встановлює походження цих товарів.

Щодо цього інциденту розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.



Переглядів: 316
Поширень: 0

Останні новини