Прогноз погоди у Вінниці та Вінницькій області на понеділок, 11 березня

Сьогодні у Вінниці очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі не передбачається значних опадів, але вдень можливий невеликий дощ. Вітер буде південно-східний, зі швидкістю 7-12 м/с, а вранці та вдень очікуються пориви вітру до 15-20 м/с. Температура повітря вночі буде коливатися в межах 0-2° морозу, а вдень очікується від 6 до 8° тепла.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

У Вінницькій області також передбачається хмарна погода з проясненнями. Вночі не очікується суттєвих опадів, але вдень можливий невеликий дощ. Вітер також буде південно-східний, зі швидкістю 7-12 м/с, а вранці та вдень очікуються пориви вітру до 15-20 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 0 до 5° морозу, а вдень очікується від 5 до 10° тепла.

У вівторок, 12 березня, очікується хмарна погода з невеликим дощем і мокрим снігом вночі, а вдень можливий помірний дощ. Вітер залишатиметься південно-східним, зі швидкістю 7-12 м/с. Пориви вітру можуть досягати 15-20 м/с. Температура повітря вночі буде від 3° тепла до 2° морозу, а вдень очікується від 1 до 6° тепла.



Переглядів: 559
Поширень: 0

Останні новини