Бульвар Оводова, чотири будівлі залізничного вокзалу та Тріумфальна арка: вінничан запрошують на екскурсію «Вінниця, яку ви не бачили»

На екскурсії Вінницею гідеса Людмила Очеретна розповість про визначні пам'ятки та споруди нашого міста, які залишилися лише на фотознімках та у пам'яті минулих поколінь. За свою історію Вінниця зазнала значних змін та розбудови: колись посеред Соборної був бульвар Оводова, у місті за півтора століття чотири рази змінювали будівлю залізничного вокзалу, а на в’їзді у місто з боку вул. Київської гостей зустрічала Тріумфальна арка.

«Кожна ретро світлина – це відкриття для вас нового світу, який переплітається з сучасністю. Ви зможете порівняти минуле з сьогоденням і оцінити, наскільки місто зберегло свою унікальність та атмосферу. А також побачите Вінницю з нової перспективи, порівнюючи старі фотографії з сучасними краєвидами, та почуєте захоплюючі історії, пов'язані з кожним кадром», – кажуть в Офісі туризму Вінниці.

Екскурсія «Вінниця, яку ви не бачили» відбудеться у неділю, 17 березня. Початок – о 12:00 від площі Тараса Шевченка. Ознайомитися з детальною інформацією та зареєструватися для участі можна за посиланням.

Джерело: ВМР



Переглядів: 328
Поширень: 0

Останні новини