Юні вінницькі тхеквондисти вибороли «золото», «срібло» та «бронзу» на чемпіонаті України

Чемпіонат України з тхеквондо (ВТФ) відбувся у Луцьку. Змагання зібрали понад 600 тхеквондистів з усієї країни. Участь у чемпіонаті брали кадети, юнаки та молодші хлопчики. Найкращим серед молодших спортсменів став вінничанин Артур Мазур у ваговій категорії 28 кг. Він здобув золоту медаль після чотирьох важких поєдинків.

Водночас ще один вихованець МДЮСШ №2 – Артем Вальчук – виборов «срібло» у категорії 37 кг, провівши два поєдинки. А «бронзу» здобув Макар Загалило у ваговій категорії 36 кг. Він також успішно провів два бої.

Переможців та призерів чемпіонату підготували тренери-викладачі: Валерія Чечель, Володимир Багнета, Аліна Новинюк та Костянтин Яцько.

Світлана Куліш, директорка Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2, повідомила, що чемпіонат пройшов на достатньо високому рівні. А вихованці відділення тхеквондо мали чудову можливість на початку змагального сезону спробувати свої сили серед найсильніших та вдосконалити свою майстерність.

Зокрема, таку можливість отримали Ілля Палажченко, Давид Мазур, Роман Соловей та Артем Соловей, які також представляли Вінницю на чемпіонаті.

Вітаємо всіх юних спортсменів, які представляли Вінницю, вибороли перемогу та призові місця на турнірі, та сподіваємося на ще більші звершення та досягнення

Джерело: ВМР



Переглядів: 523
Поширень: 0

Останні новини