У Вінницьких Хуторах запрацює новий молодіжний простір «Молодіжний Хутір»: подробиці

Найближчим часом у Вінницьких Хуторах запрацює новий молодіжний простір «Молодіжний Хутір». Локація розрахована для дітей, підлітків та більш дорослої молоді.

Реалізовуватимуть проєкт за грантові кошти, які старостинський округ у співпраці з громадською організацією «Молодь 3.0» змогли залучити, здобувши перемогу в III хвилі програми «ТРИМАЙ» від YouthUp, яку виконує Дитячий фонд ООН UNICEF Ukraine за підтримки Німецького банку розвитку KfW.

Молодіжний простір знаходиться у місцевому Будинку культури за адресою: вул. Незалежності, 33-Б.

За словами старости Вінницько-Хутірського округу Владислава Кривешкс, «Молодіжний Хутір» – не просто місце для відпочинку та розваг, а ціла екосистема для освіти та розвитку.

«Цей простір стане центром для нашої молоді, де юнаки та дівчата зможуть зустрічатися, спілкуватися, творити та пізнавати нове. Молодь Вінницьких Хуторів, Писарівки та Щіток матиме можливість брати участь у різноманітних навчальних та тренінгових програмах, що сприятимуть їхньому професійному та особистісному зростанню», – зазначає очільник округу.

Наразі у приміщенні центру тривають будівельні роботи. Його відкриття планується уже з наступного місяця. Вже понад дві сотні молодих людей округу виявили свою зацікавленість у цьому проєкті.

«В нас дуже багато молоді, тому ідея створення профільного центру, де б вони могли зустрічатися, спілкуватися, навчатися та обмінюватися ідеями безпосередньо на території округу, виникла давно. Тепер завдяки грантовій допомозі цей центр став реальністю», – зазначає Владислав Кривешко.

Джерело: ВМР



Переглядів: 401
Поширень: 0

Останні новини