Подробиці аварії на вулиці Соборній у Вінниці

Учора вдень Патрульна поліція Вінницької області отримала виклик про аварію зі з'їздом на вулиці Соборній. Прибувши на місце події, з'ясували, що автомобіль Chrysler 300C зіткнувся з Volkswagen Passat і втік з місця пригоди.

"О 10:35, 13 березня міські камери відеонагляду зафіксували ДТП на вулиці Соборній. Здійснюючи розворот, водій автомобіля Chrysler не надав перевагу у русі автомобілю Volkswagen, який їхав йому назустріч. Після зіткнення винуватець аварії втік з місця пригоди", - повідомляє Ситуаційний центр.

Поліція оперативно виявила втікача та його автомобіль на вулиці Григорія Сковороди. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

Водій, який втік з місця пригоди, не мав при собі водійського посвідчення та поліса обов'язкового страхування на автомобіль. Крім того, стало відомо, що його легковик перебуває в розшуку виконавчої служби. 

"На водія автомобіля Chrysler 300C склали три адмінматеріали: за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця автопригоди) та за ч. 1 ст. 126 (Керування  транспортним засобом особою, яка не мала при собі посвідчення водія відповідної категорії, а також поліса обов'язкового страхування) КУпАП. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик", - йдеться в повідомленні.



Переглядів: 589
Поширень: 0

Останні новини