Під час перетину кордону на Закарпатті затримали українця, який має трьох дружин, підроблені документи і взагалі він таджик

Як йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби, чоловік прямував до Словаччини маршрутом «Свалява – Кошице» через пункт пропуску «Ужгород».

На контроль разом із закордонним паспортом громадянина України для виїзду він мав з собою три свідоцтва про народження дітей – громадян Таджикистану.

У ході розмови з прикордонниками чоловік розповів, що за національністю він таджик та до приїзду в Україну проживав у Таджикистані. Там він має двох дружин, з якими перебуває у цивільному шлюбі, і від яких має трьох дітей. У 2022 році він переїхав до Києва, де одружився з українкою та набув громадянства України.

Втім, перевіряючи документи цього чоловіка з доволі цікавим життєвим шляхом, у свідоцтвах про народження «його» дітей прикордонники виявили підробку. Було встановлено, що оригінальні дані у всіх трьох документах було витравлено хімічною речовиною, а зверху нанесено новий текст.

На місце події викликали правоохоронців, а підроблені документи вилучили для подальшого розслідування. Прикордонники направили повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».



Переглядів: 402
Поширень: 0

Останні новини