Турбота та щасливі моменти: молодь Вінниці спільно з відділом молодіжної політики відвідали вихованців дитячого будинку

Вінницька громада продовжує турбуватися про своїх мешканців. Цього разу представники відділу молодіжної політики спільно з Вінницькою молодіжною радою піклуються про маленьких вихованців Вінницького обласного спеціалізованого будинку дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки.

Забезпечення турботи про найбільш вразливі категорії населення є важливим напрямком роботи муніципалітету, тож спільно з активною молоддю вирішили перезавантажити малечу з дитячого будинку, повідомляє начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

У межах своєї роботи вони відвідали дітей та влаштували для них день, наповнений позитивними враженнями. Два майстер-класи, проведені спільно з дітьми, стали не лише творчими заняттями та можливістю подарувати цим чудовим діткам та відчуття радості.

Як поділилась представниця молодіжної ради Вікторія, під час занять на обличчях дітей з'явилися яскраві посмішки, а їхні очі випромінювали захопленість та радість. Наприкінці заходу дітлахи отримали солодощі, які стали приємним доповненням насиченого дня маленьких вихованців.

«Це було дуже важливо для нас, щоб підтримати та зробити день дітей яскравішим та щасливішим. Ми вдячні всім, хто підтримав нашу ініціативу та долучився до цього чудового заходу. Наша спільна робота дала можливість подарувати дітям незабутні враження та моменти радості», – поділилася начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Учасники молодіжної ради додали, що ця ініціатива стала ще одним прикладом того, як спільна робота та турбота можуть зробити світ навколо нас кращим, особливо для тих, хто потребує підтримки та уваги.

Загалом на пріоритет «Турбота» цьогоріч у бюджеті ВМР громади передбачено понад 800 мільйонів гривень, а це – 27 % коштів, які не входять до захищених статтей.

Джерело: ВМР



Переглядів: 312
Поширень: 0

Останні новини