Мотокуртки Shima – для різних сезонів та різних ситуацій

В арсеналі мотоцикліста ви точно знайдете цей предмет гардеробу. Мотокуртка – то і про стиль, і про комфорт, і про безпеку. Головне, підібрати вдало модель. Але оскільки вибір запропонованих рішень величезний і асортимент постійно поповнюється новинками, то кожен мотоцикліст як професіонал так і початківець, має можливість придбати класну мотокуртку, що відповідає і всім запитам і всім вимогам.

Ознайомитися з тим, які бувають спеціальні куртки, представлені у групі мотоекіпіровки на сайті МотоСтиль, дозволяють фото та описи моделей. Всі запропоновані рішення відповідають суворим стандартам в план ергономіки та безпеки. Але якщо мова про популярність серед споживачів – то мотокуртки Shima https://motostyle.ua/uk/motokurtki_shima серед лідерів.

Зимові VS літні чи шкіра VS денім

Насправді мотокуртки відрізняються за багатьма параметрами. Так покупцям доступні моделі:

Призначені для різних сезонів; Виконані з різних матеріалів; Які відрізняються за фасоном та кольором; Різних розмірів; З особливостями функціоналу.

Так придбати мотокуртку вийде для холодної пори року і для теплої. Зрозуміло, що перший варіант розроблений не тільки з акцентом на безпеку, але і на здатність забезпечувати комфорт саме під час низьких температур на вулиці. Літні моделі навпаки розроблені так щоб гарантувати комфорт під час спеки. Для досягнення різних ефектів використовується різні матеріали як для виготовлення зовнішньої частини мотокуртки так і внутрішньої (підкладки).

В якості матеріалів для виготовлення мотокурток використовується натуральна шкіра, екошкіра, армований джинс, плащові тканини.

Натуральна шкіра – то класичне рішення, яке асоціюється саме з байкерами та мотогонщиками. Правда куртка байкера відрізняється від куртки гонщика «габаритами» і фасоном. Натуральна шкіра витривала, здатна забезпечити і комфорт і безпеку. Тим більше використовуються різні підкладки та накладки а також вставки, завдання яких пом’якшувати удари при падінні.

Куртки з натуральної шкіри мають безліч переваг але вони актуальні саме під час перегонів, або катання по трасі. А от якщо ви частіше пересуваєтеся на мотоциклі по місту, так, шкіряна куртка додасть вам особливого шику та навіть брутальності, але можливі питання щодо комфорту.

На цей випадок пропонують новинку – куртки з джинсу, але не звичайного а з підсиленими волокнами. Саме такі використовуються коли треба виготовити мотоджинси. Отож джинсову мотокуртку вдало поєднувати саме з мотоджинсами, хоча вона пасуватиме до різних предметів гардеробу. Як і мотоджинси така куртка дуже схожа на звичайну «джинсовку», тому в такому наряді можна після катання на мотоциклі і в кіно, і в кафе.

Фото на сайті MotoStyle допоможуть визначитися з вибором і придбати навіть не одну модель а кілька. Тим більше що ціни дуже демократичні на всі товари.


Переглядів: 296
Поширень: 0

Останні новини