ДТП на Вінниччині: що відомо про постраждалих

У Вінницькому районі та обласному центрі учора, 18 березня, сталося два ДТП, в результаті яких потерпілі були доставлені до лікарні. Причини та обставини цих аварій наразі з'ясовуються.

За інформацією Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, у місті Немирів сталося зіткнення автомобіля марки Ford, яким керувала 24-річна жінка, з електроскутером. Внаслідок чого 49-річна жінка, яка керувала електроскутером і проживає в Немирівській територіальній громаді, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Інша аварія сталася на перехресті вулиць Брацлавська та Богдана Хмельницького у місті Вінниця. Автомобіль ЗАЗ Vida, яким керував 22-річним місцевий мешканець, зіткнувся з автомобілем Volkswagen, який рухався в зустрічному напрямку. У результаті  ДТП 38-річна пасажирка автомобіля Volkswagen була госпіталізована.

У водіїв були взяті зразки крові для проведення експертизи. Транспортні засоби були поміщені на арештмайданчик.

"За даними фактами розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - зазначено у повідомленні.



Переглядів: 519
Поширень: 0

Останні новини