Сергій Моргунов зустрівся з волонтерами із міста-побратима Нансі у межах співпраці у галузі охорони здоров'я: подробиці зустрічі

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов зустрівся з волонтерами із міста-побратима Нансі – медбратами однієї з лікарень французького міста Олів’є Бабелем та Паскалем Дегремонтом. Про це очільник міста повідомив у своєму Telegram-каналі.

З початку Великої війни вони активно включилися в допомогу Україні.

«Вінницькі міські заклади охорони здоров'я на постійному зв'язку з французькими колегами. Зараз, наприклад, комунікуємо про можливість допомоги спеціальним обладнанням для військових, яким ампутували кінцівки. Також домовляємося про постачання спеціального харчування для діток з інвалідністю, які перебувають у Вінницькому будинку дитини. А днями група вінницьких школярів поїхала на навчання до Нансі. І це лише частина співпраці, яка є із нашим містом-побратимом», – розповідає Сергій Моргунов.

«Дякую французьким волонтерам та своєму колезі Матьє Кляйну за активну підтримку України. Важливо також, що у межах нашого муніципального партнерства – активно розвиваються відносини на рівні громадськості».

Як ми повідомляли раніше, нещодавно група вінницьких ліцеїстів поїхала до Нансі, де протягом двох тижнів школярі подорожуватимуть, навчатимуться та отримуватимуть нові враження на рівні дитячої дипломатії.



Переглядів: 327
Поширень: 0

Останні новини