Страшні ДТП на Вінниччині: є постраждалі та загиблі

Учора, 19 березня, у селі Балки Жмеринського району сталася аварія. Водій автомобіля Mazda, у віці 54 років збив пішохода, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті наїзду, 17-річного місцевого мешканця було госпіталізовано, - повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

Ще одне ДТП трапилося сьогодні,  20 березня, поблизу села Слобідка Хмільницького району. Там 27-річний водій автомобіля Geely наїхав на 37-річного пішохода. У результаті цього останній отримав  травми несумісні з життям.

Обидва автомобіля були вилучені на майданчики. Перевірено водія Mazda на наявність алкоголю в крові - він був тверезий. У водія Geely взяли зразки крові для аналізу.

"За вказаними фактами тривають розслідування кримінальних проваджень за ч. 1 та 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання від обмеження волі до позбавлення на строк до восьми років. Усі обставини та причини ДТП встановлюються", - зазначають правоохоронці.


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 487
Поширень: 0

Останні новини