На Вінниччині сталось 2 ДТП з постраждалими: подробиці

Слідчі проводять розслідування двох дорожньо-транспортних пригод із постраждалими. Одна з них сталася 20 березня у місті Тульчин. Внаслідок зіткнення автомобіля Geely з велосипедисткою, яка їхала по центру дороги в попутному напрямку, остання була госпіталізована, - повідомляє ГУНП у Вінницькій області.

Інший інцидент трапився біля села Ковалівка Немирівського району. За попередньою інформацією, 55-річний водій автомобіля Daewoo Lanos не впорався із керуванням та зіткнувся з деревом у кюветі. Він та його 47-річний пасажир отримали травми і потрапили до лікарні.

Наразі розслідуються два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України  (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Водія автомобіля Geely перевірили на вміст алкоголю в крові. Він був тверезим. У керманича Daewoo Lanos взяли кров на експертизу.

Транспортні засоби були поміщені на арештмайданчик. 

За дане правопорушення передбачено покарання терміном до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 432
Поширень: 0

Останні новини