#ДітиМаютьПравоНаДитинство: У Вінниці для діток організували похід до лялькового театру

Учора, 27 березня, у Вінниці відбувся іще один захопливий захід для діток – вистава «Подорож маленької зіроньки» від Вінницького обласного академічного театру ляльок.

Цю подію організували Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з муніципалітетом за ініціативи ТaтоHub.Вінниця.

Метою заходу було урізноманітнити дозвілля дітей з різних соціальних категорій та наповнити їхній день яскравими враженнями та широкими посмішками. Загалом виставу відвідало близько 200 маленьких вінничан у віці від 4 до 12 років у супроводі дорослих. Серед гостей були діти Захисників та Захисниць України, внутрішньо переміщених осіб, малюки з багатодітних сімей, а також діти-сироти та напівсироти.

Дітки відвідали лялькову виставу

Під час вистави малеча з великим захопленням спостерігала за історією, яка розгорталася на сцені. Тепла та доброзичлива атмосфера театру створила затишне середовище для маленьких глядачів.

«Такі заходи є важливими для розвитку дитячої культури та формування у маленьких глядачів любові до мистецтва. Вони також дарують радість та приємні враження від спільного візиту на такі події», – каже координатор Міжрегіонального координаційного уманітарного штабу та депутат ВМР Роман Андронійчук.

Вистава «Подорож маленької зіроньки»

Своїми враженнями поділилась юна учасниця Анастасія, яка розповіла, що сьогодні вперше завітала в ляльковий театр. Каже, було цікаво та незабутньо.

«Дітям дуже важливо дарувати емоції та нові враження. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб вкотре довів, що кожна дитина має право на дитинство. Мені приємно, що всі наші учасники мали змогу відчути безтурботність», – колега Романа Андронійчука Тарас Присяжнюк.

Раніше для діток вже організовували дозвілля у парку, басейні, кінотеатрі, планетарії, піцерії тощо. Проводити подібні заходи для маленьких жителів громади команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу продовжуватиме й надалі.

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницької міськради Сергія Моргунова та голови Вінницької облради В'ячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.

Джерело: ВМР



Переглядів: 321
Поширень: 0

Останні новини