Проєкт «Професійні обрії» для дітей полеглих і безвісти зниклих військових: деталі для участі

Департамент соціальної політики ВМР запускає профорієнтаційний проєкт «Професійні обрії» для дітей полеглих і безвісти зниклих Захисників і Захисниць віком від 13 до 17 років. Для підлітків організують цикл зустрічей, семінарів і практикумів з представниками різних професій.

Участь за попередньою реєстрацією тут. Заявки приймають до 2 квітня. Кількість учасників обмежена: всього 20 осіб.

Афіша проєкту «Професійні обрії»

«У сучасному світі, де конкуренція на ринку праці зростає щодня, важливо мати чітке уявлення про свої кар'єрні цілі та знати, як їх досягти. Тому виникла ідея реалізувати соціальний проєкт для підлітків «Професійні обрії». Мета заходу – допомогти молоді зробити свідомий вибір майбутнього. А для цього ми ставимо перед собою завдання познайомити учасників нашої ініціативи з різними професіями не теоретично, а на практиці, відкрити їм специфіку та особливості різних видів діяльності, спробувати свої сили або знайти для себе нові можливості», – зазначає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

На учасників проєкту чекають семінари від психологів, профорієнтологів та кар’єрних консультантів, а також практикуми від бізнес-тренерів, професіоналів та спеціалістів із різних галузей.

Фокус уваги проєкту «Професійні обрії» спрямований на такі теми:

психологія успіху: як відкрити в собі лідера; діджитал професії: інтернет-маркетолог; копірайтер; SEO-спеціаліст; SMM-менеджер; бренд-менеджер; таргетолог та ін.; перспективи та важливість сфери журналістики в сучасному світі з екскурсією на телеканал «ВІТА»; режисура, продюсування та сценаристика; IT-професії: перспективи та можливості індустрія туризму: перспективи і можливості та інші

Проєкт триватиме протягом квітня – травня 2024 року. Перше заняття відбудеться 5 квітня.

Партнерами департаменту соціальної політики міської ради в реалізації проєкту «Професійні обрії» є Українська бізнес-школа для дітей та підлітків «United», компанія «Top Digital» Marketing Agency, Комп‘ютерна Академія It Step, Інформаційно-телевізійне агентство «ВІТА», студія SwitVideo Production™, кінотеатр «Родина», музично-драматичний театр ім. М. Садовського та інші.

Деталі за номером телефону: (0432) 50 86 92. Координаторка проєкту: Оксана Павлюк.

Джерело: ВМР



Переглядів: 416
Поширень: 0

Останні новини