У Вінницькому терцентрі провели творчий захід, присвячений Дню гумору

Сьогодні, 1 квітня, у Вінницькому міському терцентрі соціального обслуговування провели творчий захід до Дня гумору. На ньому виступили підопічні факультету української мови та вокально-музичного гуртка, які співали пісні, читали гуморески та розігрували кумедніі сценки. Зал був заповнений глядачами – гостями та іншими відвідувачами закладу.

Підопічні закладу готувалися до виступів декілька тижнів, вчили гуморески та народні пісні під акомпанемент баяна. Дехто навіть представив авторські жартівливі твори.

 День гумору у Терцентрі

«Добрий гумор завжди підтримує, навіть у скрутні часи. Сміх від душі навіть лікує. Тому ми вирішили влаштувати такий захід, щоб порадувати підопічних та гостей. Наш Терцентр дуже багато робить для військових. Наприклад, ми постійно плетемо сітки в актовому залі закладу. Тому після репетицій і подеколи навіть під час, підопічні долучалися до сіткоплетіння», – зазначає завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Ганна Ковбенко.

Пані Марія – одна з тих, хто долучився до заходу до Дня гумору. Вона – хористка ансамблю Терцентру.

«Гумор відволікає від страшного. У мене, наприклад, син на фронті. Якщо він буде знати, що я дуже страждаю, то йому буде ще складніше. А він має бути спокійним та врівноваженим, бо служить сапером. Коли син телефонує, то одразу відчуває, який у мене настрій. Тому я намагаюся завжди бути веселою, наскільки це можливо», – говорить пані Марія.

 Жартівлива сценка на заході

Про те, як це переживати за рідних, які захищають Україну, знає й інша відвідувачка Терцентру – теж Марія. Сьогодні жінка представила на загал гумореску Леоніда Куцого «Даремна тривога».

«З гумором все сприймається легше. І хоч на хвилину він дозволяє забути про життєві тривоги», – ділиться Марія.

Щоб записатися до Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування, телефонуйте за номером 67-05-90 або за адресою вул. Соборна, 50.

Джерело: ВМР



Переглядів: 352
Поширень: 0

Останні новини