Порушення тиші в нічний час: у Вінниці поліція склала протокол на шумного сусіда

У зв'язку з порушенням тиші в одному з житлових будинків на вулиці Київська, поліція склала протокол на чоловіка, який шумів і заважав відпочивати своїм сусідам в нічний час.

За інформацією Патрульної поліції Вінницької області, сьогодні, приблизно о 2:00 ночі до поліції звернувся мешканець однієї з багатоповерхівок на вулиці Київська. Заявник повідомив, що сусід заважає йому відпочивати. На місце події прибули правоохоронці, які почули гучну музику за дверима квартири громадянина. З ним провели профілактичну бесіду, а також склали протокол за порушення статті 182 (Порушення правил дотримання тиші) КУпАП.   

"Майже щоночі нас викликають громадяни, які стомились слухати пісні, галасливих сусідів чи лайку під вікнами", - зазначають у повідомленні.

А також нагадують про правила тиші, зокрема йдеться про: 

В період з 22:00 до 08:00 у приміщеннях житлових будинків та гуртожитках заборонено голосно співати, кричати, користуватися звуковідтворювальною апаратурою та іншими джерелами побутового шуму. В період з 21:00 до 08:00 в робочі дні та в святкові та вихідні дні - цілодобово, забороняється проводити ремонтні роботи, що супроводжуються шумом.

"Поважайте одне одного та право інших на відпочинок!", - закликають правоохоронці.
 



Переглядів: 424
Поширень: 0

Останні новини