Більше сотні охочих долучилися до весняної толоки на вихідних

Жителі Вінницько-Хутірського старостинського округу встигли прибрати вісім локацій. Вони приводили до ладу місця загального користування, сквери, береги ставків, лісосмуги, дитячі майданчики на території Щіток та Писарівки. Понад сотню небайдужих жителів округу долучилися до толоки, яка відбулась в межах акції «ЯзаЧистеДовкілля». Толока проходила минулої п'ятниці та суботи.

«Участь в акції взяли дошкільнята, учні та вчителі, працівники старостату та загалом багато активних жителів округу. Щиро вдячний усім за свідому позицію та турботу про стан довкілля. Вінниця затвердила декларацію про Зелений курс, тож маємо слідувати їй, дбати про екологію та чистоту наших територій», – зазначає староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко.
Загалом, в межах першого етапу весняних толок вдалось зібрати понад 100 мішків зі сміттям. Це переважно пластик, будівельні матеріали тощо. Проте, лише одним збором сміття толока не обмежилась.  Окрім цього, учасники акції згрібали сухе листя та гілля, приводили до ладу території клумб та доріжок.
«Загалом в наших планах прибрати близько 30 локацій на території усіх населених пунктів округу», – зазначає очільник округу.
Джерело: ВМР


Переглядів: 323
Поширень: 0

Останні новини