На Вінниччині судили чоловіка, який обікрав знайомого, поки той спав

Нещодавно Погребищенський районний суд виніс вирок чоловікові у віці 30 років за крадіжку грошей у свого сусіда. Фігурант вже мав п'ять судимостей і знову вчинив правопорушення.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

"Нагадаємо, злочин стався 17 грудня 2022 року в одному із приватних будинків Вінницького району. До поліції звернувся мешканець Погребищенської територіальної громади. Потерпілий повідомив, що у нього зникли заощадження, які він зберігав в одній з кімнат будинку", - зазначають у повідомленні.

Правоохоронці, прибувши на місце події, встановили, що зловмисник помітив схованку з грошима та, побачивши, що господар спить, вкрав гроші і втік.

Під час розшукових заходів поліція затримала підозрюваного менш ніж за добу на одній з вулиць Вінницького району.

"30-річний зловмисник неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за майнові та наркозлочини", - зазначають правоохоронці.

На підставі зібраних доказів суд першої інстанції визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України, і призначив покарання у вигляді 5 років та 3 місяців позбавлення волі.



Переглядів: 339
Поширень: 0

Останні новини