На Вінниччині не вщухають вітри: що очікувати від погоди сьогодні

Синоптики знову попереджають про небезпечні метеорологічні явища на Вінниччині. За наявною інформацією, сьогодні вдень очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Це І рівень небезпечності, жовтий.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні у Вінниці очікується хмарна погода з невеликим дощем вночі, але вдень опадів не передбачається. Вітер буде західний, зі швидкістю 7-12 м/с, з поривами вдень до 15-20 м/с. Температура повітря вночі становитиме 3-5° тепла, а вдень підніметься до 9-11° тепла.

У Вінницькій області прогнозується хмарна погода з невеликим дощем вночі, проте без опадів вдень. Вітер також буде західний, зі швидкістю 7-12 м/с, вдень з поривами до 15-20 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 1 до 6° тепла, а вдень очікується від 7 до 12° тепла.

У суботу, 20 квітня, на Вінниччині очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі без опадів, а вдень місцями можливий невеликий дощ. Вітер буде південно-східний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі очікується від 0 до 5°, а вдень підніметься до 12-17° тепла. Додатково синоптики попереджать, що вночі можуть бути сильні заморозки.



Переглядів: 2570
Поширень: 0

Останні новини