Підсилюємо українську «Лють»: Вінниця передала військовим 5 тепловізорів

Секретар міськради Павло Яблонський від імені Вінницької громади, разом із депутатами/ками та координаторами/ками Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Світланою Яровою, Дмитром Мирою, Дмитром Науменком та Лілією Дишкант передали бійцям об’єднаної штурмової бригади Національної поліції «Лють» п’ять тепловізорів.

Це вже не перша допомога бійцям цієї бригади, розповідає Павло Яблонський.

«Наше місто ключовим пріоритетом у свої роботі визначило безпеку та оборону. У цьогорічному бюджеті громади закладено майже 1 млрд грн на цей напрям роботи. Тож продовжуємо комунікувати із нашими бійцями та закривати їхні запити відповідно до наших можливостей та повноважень», – говорить Павло Яблонський.

Наразі Вінницька громада підтримує понад 30 військових різних частин та формувань. Серед них і штурмова бригада «Лють». Сьогодні для цієї частини передали п’ять тепловізорів.

«Ворог, на жаль, не спить ні вдень ні вночі. І щоб не пропустити жодної жалюгідно людини, яка прийшла на нашу землю, ці тепловізори нам будуть потрібні», – говорить військовий Олексій Струков.

Загалом у Вінниці є понад 60 запитів від військових, говорить депутатка ВМР, координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Світлана Ярова.

«Маємо розуміти, що наш ворог – сильний, у нього є багато живої сили та технічних засобів. І тому зараз усім потрібно максимально включатися в процес допомоги. Об’єднувати людей, бізнес, власні сили, аби максимально швидко забезпечувати потреби військових», – додає Світлана Ярова.

Джерело: ВМР



Переглядів: 304
Поширень: 0

Останні новини