Венчурна студія Tiny Studio – новий партнер інвестиційної групи Roosh

Сергій Токарєв розповів про запуск Roosh X та плани по інвестуванню до $10 млн

На своїй сторінці у Facebook ІТ бізнесмен і співзасновник Roosh Сергій Токарєв поділився новиною про запуск нового напрямку – Roosh Х, у межах якого інвестиційна група шукатиме та вкладатиметься у бізнеси з максимальною прибутковістю. Додатково заплановано побудову нових технологічних рішень для налагодження співпраці з іншими компаніями. Першим партнером Roosh Х стала канадська венчурна студія Tiny Studio.

Що відомо про нового партнера та чого чекати далі

Tiny Studio займається розвитком прибуткових бізнесів у різних країнах. Разом з Roosh Х канадська компанія працюватиме з tech-компаніями з дохідністю від 5 млн доларів, засновники яких отримуватимуть інвестиції на суму від 500 000 доларів. Додатково ці бізнеси матимуть доступ до експертизи Tiny Studio та Roosh, зможуть оптимізувати діяльність та покращити позиції на ринку. Максимальна сума, на яку можуть розраховувати tech-компанії, досягатиме 10 млн доларів. 

«Разом з канадською венчурною студією ми плануємо змінити домінування європейського приватного капіталу. Насамперед ми налагодимо спільну підтримку бізнесів і залучимо гнучкий капітал», – говорить Сергій Токарєв. 

Бізнес-стратегію Roosh Х націлено на ті компанії, які прагнуть максимізувати власні прибутки. Подібний напрям інвестицій стає все більш популярним, оскільки не всі сучасні бізнеси готові до постійного залучення інвестицій, безперервного росту та збільшення капіталізації. В свою чергу це заважає збільшувати прибутковість. 

На думку Сергія Токарєва такий підхід дозволить підприємцям не лише контролювати розвиток власних компаній, а й забезпечувати довгострокову життєздатність. 

В свою чергу Олівер Лоу, СЕО Tiny Studio, зазначив, що разом із Roosh Х компанія буде застосовувати навички у масштабуванні, екзитах і створенні стартапів. 

«Ми впевнені, що разом здатні досягти стійких і неймовірних результатів для стартапів і фаундерів, орієнтованих на прибуток. Оскільки класичні венчурні фонди вже не є такими ефективними, наша стратегія – це ідеальний момент для подібного партнерства», – зазначає Олівер Лоу. 

Що можуть запропонувати Roosh X і TinyStudio tech-компаніям

Власники технологічних бізнесів, які прагнуть розвиватися та збільшити прибутковість, зможуть отримати різні переваги від співпраці з Tiny Studio та Roosh X. До найголовнішого відноситься наступне:

Залучення професіональних девелоперів та інших фахівців; отримання інвестицій для розвитку та збільшення прибутковості; створення нових джерел доходу; трансформація наявних і створення нових продуктів; налагодження співпраці з експертами у AI/ML-галузях; стратегічне консультування тощо.

«Це партнерство кардинально відрізняється від звичного венчурного інвестування. Експертиза Tiny Studio та можливості платформи Roosh відкриють для компаній доступ не лише до капіталу, а й до необхідної підтримки, яку наразі не пропонують традиційні інструменти фінансування», – говорить партнер і співзасновник Roosh Ден Дмитренко.



Переглядів: 233
Поширень: 0

Останні новини