Найкращі велосипеди Spelli 2024 року

На світі є люди, для яких велосипеди є не просто засобом пересування, а головною пристрастю, основною складовою цікавого способу життя. Це люди, які обирають сучасний, стильний та екологічний вид транспорту. Якщо ви є шанувальником якісних двоколісних виробів, наш інтернет магазин велосипедів – саме те, що Вам необхідно. В інтернет-магазині Veliki.com.ua представлений широкий вибір двохколісних засобів від відомого бренду Spelli і не тільки. Ми пропонуємо найвигідніші ціни та зручні велосипеди, які обов'язково стануть незамінними як у повсякденному житті, так і у відпустці. А зараз проведемо огляд велосипедів Spelli для початківців 2024, які користуються популярністю не тільки у дітей, а і у дорослих.

Дитячий велосипед Spelli

Цей бренд дитячого велосипеду SX-2700 26" має легку алюмінієву раму. Комфортна геометрія з низькою верхньою трубою дозволить дитині легко залазити та злазити з велосипеда та почуватися безпечно, керуючи ним. Розглянемо деякі фактори:

Легка рама з алюмінію 6061 із подвійним баттінгом. 26-і колеса з чіпкими покришками Kenda Small Block 8 1.95. 50мм. м'яка вилка Suntour XCT-JR DS. 8-швидкісна трансмісія Shimano з однією провідною зіркою. Гідравлічні гальма Tektro HD-M275. Підніжка у комплекті.

Бажаєте знати про цей велосипед більше, звертайтесь до інтернет-магазину Veliki.com.ua, а консультант проведе вам Огляд велосипедів Spelli для дітей 2024 в повному обсязі.

Велосипеди від Spelli для жінок

Spelli SX-2000 Lady — це ідеальний варіант для жінок і дівчат. Колеса велосипеда мають 26 дюймів у діаметрі. Цей розмір ідеально підходить для поїздок по місту та у віддалені місця. У традиційному підрахунку, менше колесо означає меншу маневреність та динаміку. Швидкість цього велосипеда не нижча, ніж у його колісних аналогів.

Трансмісія має 21 (3х7) швидкість, яка розроблена з 3-х зіркових систем шатунів Shimano та 7-ми зіркових касет Shimano CS-HG20-7. За неагресивних умов експлуатації перемикачів Shimano Tourney забезпечують чітку роботу передач. Комплект навісного обладнання призначений для занять спортом, тому добре працює в режимі фанового катання. Тормоза мають дискову гідравліку, а

Цей продукт є надійним та якісним, не дивлячись на його демократичну ціну. Повний огляд велосипедів Spelli для жінок 2024 можна зробити на сайті Veliki.com.ua. Купити будь-який з них можна, зв'язавшись із нами вже сьогодні або залишивши заявку на сайті. Якщо вибір відповідного транспорту викликає труднощі, наші консультанти підберуть техніку, що відповідає Вашим вподобанням. Скільки коштує велосипед? Тут складно відповісти, адже кожен відвідувач має індивідуальні запити, на які ми в 99% випадків знаходимо відповідну пропозицію.

Гірський вид пересування від Spelli

Велосипеди трейлового або гірського типу адаптовані для подолання перешкод малого та середнього розміру. Насамперед вони універсальні. Це ідеальний варіант як для новачків, так і для досвідчених велосипедистів, які бажають із задоволенням поєднати підйоми та спуски. З більш технічного боку огляд велосипедів Spelli для гірського катання 2024 зазвичай пропонує:

підвіску приблизно 130-150 мм, геометрію, яка розроблена так, щоб бути більш маневреним, ніж у велосипеда для ендуро стабільність на високих швидкостях, ніж у велосипеда для бігового типу. подвійна підвіска, яка, забезпечує кращий контроль та більшу стійкість на трасах з великою кількістю перешкод (камені, коріння, трампліни тощо).

В інтернет-магазині Veliki.com.ua ви можете зробити огляд велосипедів Spelli для шосейного велоспорту 2024 у каталозі від бренду Shimano з великим вибором типу та дизайну. Високоякісний транспорт надійних брендів займає передові позиції на ринку компаній України з усього світу. Виробництво цих виробників відоме у багатьох країнах. Завдяки своїй високій якості він отримав лише гарні відгуки користувачів. Ми можемо впевнено стверджувати, що товари, представлені на нашому сайті, є якісними продуктами, оскільки кожен бренд був ретельно перевірений протягом багатьох років.


Переглядів: 280
Поширень: 0

Останні новини