На Вінниччину потроху повертається тепло та сильні вітри: прогноз на сьогодні

Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища сьогодні, 24 квітня, на Вінниччині. Очікуються пориви вітру зі швидкістю 15-20 м/с. За інформацією метеорологів, це І рівень небезпечності, жовтий.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні у Вінниці очікується хмарна погода з помірним дощем. Вітер буде південно-східного напрямку, зі швидкістю 7-12 метрів за секунду, з поривами до 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 7-9 градусів тепла, а вдень підніметься до 15-17 градусів тепла.

У Вінницькій області також очікується хмарна погода. Вночі прогнозується помірний дощ, місцями можливі значні опади, а вдень очікується помірний дощ. Вітер також буде південно-східного напрямку, зі швидкістю 7-12 метрів за секунду, з поривами до 15-20 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 6 до 11 градусів тепла, а вдень підніметься від 13 до 18 градусів тепла.

Завтра, 25 квітня, на Вінниччині очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі не передбачається опадів, а вдень можливий короткочасний дощ, місцями навіть гроза. Вітер змінить напрямок на північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с, з поривами до 15-20 м/с. Температура повітря вночі буде від 6 до 11 градусів тепла, а вдень підніметься від 16 до 21 градуса тепла.



Переглядів: 840
Поширень: 0

Останні новини