На Вінниччині чоловік пошкодив газопровід та залишив без газу більше 70 споживачів

У Гайсинській громаді місцевий житель пошкодив газопровід та перекрив газову засувку. Цим він залишив без газу близько 75 споживачів.

Про це повідомляє Вінницька філія "Газмережі"

"29 квітня в одному з населених пунктів Гайсинської міської громади власник приватного домоволодіння при прокладанні паркану пошкодив підземний газопровід, а потім самовільно перекрив газову засувку. Через це було припинено газопостачання 78 споживачам", - зазначають у повідомленні. 

Фахівці філії оперативно ліквідували аварію та відновили розподіл газу 75 споживачам, проте ще три споживачі тимчасово відключені через пошкодження газогону.

"Порушник виконував земляні роботи в охоронній зоні газопроводу без погодження з Вінницькою філією «ГАЗМЕРЕЖІ». Та ще й самовільно перекрив засувку. Такі дії розцінюються як незаконне втручання в роботу газорозподільної системи, що спричинили несанкціонований витік енергоресурсу. При цьому унеможливили надання послуг безперебійного постачання та розподілу газу. А головне – несли загрозу для життя та здоров’я не лише порушника, а й інших осіб", - зазначають в компанії.

Внаслідок цього випадку, до правоохоронних органів було направлено відповідну заяву. 



Переглядів: 471
Поширень: 0

Останні новини