На Вінниччині внаслідок ДТП травмувались діти: подробиці та фото

Вчора, 6 травня, у Жмеринському районі сталось потрійне ДТП. Наразі відомо, що близько 18:20 вечора, мешканець м. Жмеринка, кермуючи автомобілем ВMW зіштовхнувся з попутним автомобілем Opel Combo та зустрічним авто Opel Zafira.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

"За попередньою інформацією слідства, близько 18.20 35-річний житель м. Жмеринка, рухаючись на автомобілі ВMW автодорогою сполученням «Лука-Барська-Вінниця-Ямпіль» у напрямку м. Вінниця, не переконавшись у безпечності маневру, допустив зіткнення з попутним автомобілем Opel Combo, за кермом якого перебувала 38-річна вінничанка, та зустрічним авто Opel Zafira під керуванням 20-річного мешканця м. Бар", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП 13-річна пасажирка автомобіля Opel Combo була госпіталізована, а 19-річна пасажирка Opel Zafira після отримання медичної допомоги перебуває на амбулаторному лікуванні. Водій автомобіля BMW також постраждав та був доставлений до лікарні.

Обидва водії транспортних засобів пройшли огляд на стан сп’яніння: у водія BMW виявили 1,31 проміле алкоголю, інші водії були тверезі.

Того ж дня, близько 19:00, на автодорозі між селами Перепільченці та Плебанівка сталось зіткнення автомобілів Volkswagen, під керуванням 32-річного мешканця Жмеринського району та Opel, яким керував 22-річний місцевий мешканець.

Внаслідок цієї аварії пасажири автомобіля Volkswagen, 30-річна жінка та двоє дітей, віком 4 та 9 років, були госпіталізовані.

Водії обох транспортних засобів були перевірені на стан алкогольного сп’яніння. Вони були тверезі.

Транспортні засоби було поміщено на арештмайданчик.

"За цими фактами тривають досудові розслідування за ч. 1 ст. 286-1 ККУ  (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння), що карається  позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років, та ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді  обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - зазначають правоохоронці.

Усі обставини та причини ДТП встановлюються.


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 389
Поширень: 0

Останні новини