У Вінницькому планетарії розпочали проводити лекції англійською мовою

З початком нового року у Вінницькому планетарії можна послухати лекцію про Місяць не тільки українською мовою, а й англійською. Найближча розповідь іноземною відбудеться цієї п’ятниці, 25 січня. А у суботу працівники планетарію запрошують вінничан на презентацію нової програми «Чумацькі зорі».

Традиційна лекція у планетарії триває 45-50 хвилин. Іноземною мовою програма розрахована на 20-25 хвилин. 

«Лекція англійською розрахована буде тривати до 25 хвилин, після чого лектор продовжує розповідь українською мовою. Вона має назву «Повернення на Місяць» і в подальшому буде проводитись по суботах. У нас виникла така ідея, щоб вінничани, які вивчають англійську, мали можливість вдосконалити свої знання та послухати цікаву розповідь іноземною», – розповіла лекторка планетарію Ганна Таранушко. 

З наступного тижня програми іноземною мовою планують показувати щосуботи. На цих вихідних у Вінницькому планетарії відбудеться прем’єра «Чумацький шлях».

В подальшому в планетарії також планують проводити лекції і польською мовою.

Цієї суботи, 26 січня, Лектори розповідатимуть про українське народне зоряне небо. 

Загалом у закладі щодня на відвідувачів очікує цікава програма. З афішою планетарію на тиждень можна ознайомитися на сторінці у Фейсбуці https://www.facebook.com/vinplanetarium/ 

Заклад працює без вихідних з 10:00 до 18:00. Детальну інформацію можна дізнатися за телефоном - 067 431 0611. 



Переглядів: 3385
Поширень: 0

Останні новини