Для вінницької малечі облаштують поліцейське містечко

Громадська організація «Культурний Всесвіт» та заклад культури Вінницька міська централізована бібліотечна система 21 липня презентують проект «Kids police city». Мета проекту - підвищити рівень довіри населення до правоохоронних органів та побудувати партнерство і взаємодію між поліцією і населенням шляхом облаштування дитячого поліцейського містечка.

Проект впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF) Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг ЛТД» за фінансової підтримки уряду Канади.

Офіційне відкриття проекту «Kids police city» розпочнеться спільно з представниками поліції з екскурсії по містечку та проведення конкурсно-пізнавальної програми «Зелений вогник». Під час презентації проекту діти разом з батьками зможуть активно долучитися до ігрового містечка – автотрека та матимуть змогу познайомитися з професією поліцейського. Співпраця бібліотеки та поліції охопить родини з дітьми, які зможуть дізнатись про цікаві аспекти роботи патрульного, вивчати правила дорожнього руху, поведінки у суспільстві.

В програмі:

знайомство з дитячим ігровим містечком; зустріч з представниками патрульної поліції; конкурсно-пізнавальна програма «Зелений вогник» яскрава фото-зона; музичні вітання від користувачів бібліотеки; подарунки та сувеніри

 

 

 



Переглядів: 2496
Поширень: 0

Останні новини