Де у Вінниці шукати букети до свята весни: топ-8 флористичних студій до 8 Березня

Жінки занадто довго пам’ятають неподаровані квіти, особливо на честь головного жіночого свята. Адже саме 8 Березня асоціюється у нас з настанням весни. Це свято краси і ніжності, тому обов’язково воно повинно бути наповнене красивими квітами.

Абсолютно не важливо, кому призначені ці квіти. Порадувати красивим букетом в Міжнародний жіночий день можна кохану жінку, маму, сестру або дочку. А знайти ці красиві букети можна у флористичних студіях Вінниці.

Вашій увазі ТОП-8 флористичних студій нашого міста.

Allure

Неймовірно ніжні і красиві букети пропонує бутік флористики Allure, який розташований на першому поверсі торгово-розважального центру Мегамолл. Тут виготовляють квіткові букети абсолютно будь-яких розмірів і завжди дуже уважно ставляться до побажань клієнта.

Приклади робіт студії ви знайдете на сторінці в Інстаграм. Вартість букета не вказана, адже все залежить від особливостей квіткової композиції.

Проте, якщо ви запитаєте, адміністратори швидко нададуть вам відповідь в коментарях або в особистому повідомленні.

Ви можете обрати як вже готовий букет з прикладів, так і запропонувати свої ідеї та висловити свої побажання щодо розміру та складу букету.

***

Merci

Квітковий бутік Merci ви знайдете у таких торгівельних центрах, як «Магігранд», «Скайпарк» та «Поділля-сіті».

Студія флористики також пропонує послугу онлайн-замовлення квітів на сайті. Там ви можете вибрати композиції як з класичних кольорів, так і з екзотичних.

Це можуть бути як мікс-букети, так і букети в паперовому ріжку, кошику, капелюшній коробці.


Також є спеціальні набори, наприклад, капелюшна коробка з квітами і плюшева іграшка. Дуже актуальний подарунок для маленької принцеси.

***
Mille Fiori

«Доставляємо щастя, а не просто квіти», — саме так характеризує свої послуги компанія Mille Fiori.

Крім виготовлення надзвичайної краси букетів, студія Mille Fiori займається декоруванням урочистостей і дитячих свят.

Вибрати букет можна як безпосередньо в студії, так і на сайті бутіка. Там можна ознайомитися з детальними характеристиками композиції, з розміром букета і т. д.

***
Helen Decor

Студія флористичного дизайну «Helen Decor» пропонує дійсно вражаючий спектр послуг: весільна флористика, оформлення весіль та урочистих подій, оформлення вітрин магазинів, святкове оформлення приміщень.

Проте тут також ви знайдете ніжні та дуже гарні букети, які зроблять свято особливим.

Флористи студії завжди експериментують з формами і розмірами букетів. У «Helen Decor» ви можете підібрати букет для будь-якого урочистого заходу, а також — до головного свята весни.

***

Artichoke

Студія флористичного дизайну «Artichoke» також пропонує послуги оформлення свят, весільної флористики, декорування приміщень квітами, кульками, іграшками.

Крім популярних букетів в конвертах або капелюшних коробках, студія пропонує не менш затребувані солодкі набори або, так звані, їстівні букети.

Сайту в студії немає, але всю необхідну інформацію, а також зразки робіт ви знайдете на сторінках в соціальних мережах. Студія знаходиться на Європейській площі та на Замості.

***

Vorobei about Flowers

Студія флористики Vorobei about Flowers ще навіть не відкрилася, але вже прошуміла на все місто. Велике відкриття заплановане на 2 березня.

Тут гостей чекають розіграші призів. Господиня студії Віка Воробей створює дуже красиві авторські букети, вкладаючи в них всю душу. Кожен новий букет не схожий на попередній, тут ви не знайдете однакових робіт.

Стильні букети можна буде купити в студії або ж замовити на сторінці студії в Інстаграм. Передбачена доставка.

***

Fresh Flower

Свіжість в кожному букеті пропонує студія флористичного дизайну «Fresh Flower».

Крім красивих і креативних квіткових букетів, тут ви знайдете солодкі їстівні букети і букети, наприклад, з фруктів.

Студія також займається виготовленням весільних букетів і бутоньєрок. Серед послуг оформлення залів, машин, подарунків.

***

La Bouton

Центр флористики «La Bouton» надає послуги авторського оформлення букетів та квіткових композицій різної складності.

Тут пропонують флористичні послуги тільки вищої якості. Обіцяють уважно контролювати логістику і терміни доставки кожного букета.

Флористи можуть підібрати та скласти яскравий букет на будь-який смак і випадок. Також обіцяють виконати побажання в індивідуальному замовленні по телефону.



Переглядів: 16869
Поширень: 0

Останні новини