Шопінг разом із Весною – Наталя Горбонос показала колекцію весна-літо 2019

Панянка Весна вийшла з дому у чудовому настрої. Сьогодні буде шопінг, вирішила вона! Сьогодні день милих блузок і комфортних спідничок, чарівних сукенок і затишних кофтинок, модних комбінезонів і трикотажних комплектів, у які неможливо не закохатись!

Саме так! І все актуальних у цьому сезоні кольорів і виключно з натуральних тканин. Отже, на шопінг слід відправитись до Наталі Горбонос і тоді всі бажання будуть виконанні!

Spring Shopping – таку назву носила свіжа колекція від майстрині трикотажу, яку вона продемонструвала на Vin Fashion Week. Дівчата, що ходили подіумом, зупинялись помилуватись собою у дзеркалі та прихопити фірмовий пакет від Наталі Горбонос.

Вбратись у гарну весняну обновку з приходом першого тепла після довгої зими – найприродніше бажання жінки. І в унісон із бажаннями створено цю колекцію, серед розмаїття якої кожна клієнтка знайде собі комплект до вподоби!

Прикрашені вишивкою та малюнками, а також плетеними гачком елементами обновки милують око, їх неодмінно хочеться приміряти! Такий шопінг з Весною, такий шопінг з Наталею Горбонос! Мерщій за покупками! Весна підкаже, що у моді!



Переглядів: 5661
Поширень: 5

Останні новини