На Вінниччині, вкотре, викрито незаконне транспортування фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту

Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідується слідчими податкової міліції, щодо незаконного транспортування фальсифікованих підакцизних товарів, з метою збуту, за ознаками злочину, передбачених ч. 1 ст. 204 КК України.

З метою безпосереднього переслідування осіб, які підозрюються у вчиненні злочинів, слідчими податкової міліції проведено невідкладний обшук транспортного засобу, який зупинений працівниками патрульної поліції на одній із автодоріг Вінницького району.

Під час проведення обшуку, виявлено та вилучено 5 пластикових бочок ємністю по 200 літрів кожна, заповнені рідиною прозорого кольору з характерним запахом спирту, всього 1000 літрів.

Наразі слідство триває. Вживаються заходи щодо арешту вилученого майна та транспортного засобу, встановлення осіб, причетних до незаконного транспортування підакцизних товарів. До суду направлено клопотання про призначення судово-хімічних експертиз.

Нагадуємо, за вчинення вказаних злочинів передбачено покарання у виді штрафу в розмірі від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.



Переглядів: 2777
Поширень: 0

Останні новини