Фонтан ROSHEN стартував під музичний супровід відомих українських гуртів

Сьогодні, 20 квітня, найбільший в Європі вінницький світломузичний фонтан ROSHEN розпочав сезон 2019 року. Урочиста програма відкриття  проходила під гаслом «Ми - Україна».

Щороку навесні із настанням тепла у Вінниці розпочинає свою роботу світломузичний фонтан. Цього року зі сцени лунали патріотичні гасла – «Ми - Україна». А свої найкращі хіти виконали відомі українські виконавці та грути: Віктор Бронюк та гурт ТІК, KOZAK SYSTEM, ФОМА & МАНДРИ, Тарас Чубай та «Плач Єремі́ї», а також Тарас Петриненко й Марія Бурмака.

На відкритті сезону були присутні тисячі вінничан, гості міста, військові, які захищали державу від російської агресії на Донбасі, а зараз проходять медичну реабілітацію у Вінницькому клінічному військово-медичному центрі Центрального регіону, родини воїнів АТО та тисячі вінничан, представники міської та обласної влади. 

Довідка:

Найбільший у Європі світломузичний Фонтан із єдиною у світі системою занурення під воду та реконструйована Набережна «Roshen» відкриті 4 вересня 2011 року. Фонтан Roshen розташований у руслі річки Південний Буг і має довжину 140 метрів і висоту струменя до 60 м. Фонтан Roshen нараховує сім програм тривалістю 20 хвилин та 8 коротких – тривалістю 5-6 хвилин. Цей соціально-культурний та інфраструктурний проект ініційований Петром Порошенком, реалізовано за рахунок інвестицій Фонду Порошенка та Міжнародної корпорації ROSHEN. Загальна вартість проекту Набережної і Фонтану перевищує 100 млн грн.



Переглядів: 8237
Поширень: 23

Останні новини