Команда школи-гімназії №17 виборола 3 місце на "Турнірі чемпіонів"

Днями, на базі школи-гімназії №17 відбувся Турнір чемпіонів, участь у якому взяли 160 учнів найкращих фізико-математичних шкіл України. Так, команда школи-гімназії №17 м.Вінниці зайняла почесне 3 місце. Першу сходинку посіли учні Київського ліцею при університеті ім Т.Г.Шевченка, а команда Харківського ліцею виборола 2 місце.

Про це повідомив в.о. директора Департаменту освіти і науки ОДА Володимир Буняк в ході апаратної наради голови облдержадміністрації з керівниками департаментів та служб області.

Крім того, 4 травня на базі педагогічного університету ім.. Коцюбинського пройшов фінал України по розв’язку логічних задач, на якому відбирають кандидатів на відповідний світовий турнір, що пройде у червні в Парижі(Франція).

Розповів керівник і про ЗНО, яке цьогоріч має декілька особливостей. Зокрема, крім випускників шкіл, його здаватимуть студенти вишів на подальше здобуття ступеня магістра та вчителі для здобуття сертифікату, який дозволить отримувати 20% додатково до посадового окладу. Нині для участі на добровільних засадах записалося 47 вчителів області



Переглядів: 3274
Поширень: 0

Останні новини