Виплати за 6 днів здійснює лише місцева страхова компанія

- Мене повністю влаштувала сума виплати і терміни, - повідомляє Порайко Ганна Петрівна, мати Даниїла, який ходить у спортивну секцію з хокею. – Я також була здивована, що  МРТ  входить в страховку, адже дитина отримала черепно-мозкову травму під час падіння з турніка і потребувала такого дослідження.

Відповідно до умов полісу страхування від нещасних випадків компанії «МІСТО» виплати проводяться в короткі строки, а саме - 6 днів з дати подачі всіх документів. В розширену програму, окрім нещасного випадку, входять  медичні витрати на обстеження чи медикаменти. На сьогодні компанії застраховано близько чверті міських  школярів. 

Про цінність швидкої виплати  повідомила також вінничанка Людмила: «Я страхувала свою дитину в 26 школі 4 роки підряд, але коли минулого року стався випадок – то чекала на виплату більше трьох місяців. Хоча гроші на той момент нашій родині були дуже потрібні, тому тепер обиратиму  саме компанію «МІСТО», бо вона має гарні відгуки серед моїх знайомих».

Відкритість – ще  один із пріоритетів  страхової компанії «МІСТО». Договір страхування школярів є публічним, тобто доступним для ознайомлення на сайті www.ic-misto.com.ua . Адже при колективному страхуванні у більшості випадків застрахована особа в кращому випадку отримає пам’ятку, де вказані лише основні моменти і без можливості ознайомлення з усіма умовами.

- 28 січня цього року у нас відбувся прикрий випадок. Я саме була за кордоном, як дитина зазнала травми - перелом стегнової кістки. Ми отримали страхову виплату у 3500 гривень за неділю і вважаю, що це гарна компенсація, зважаючи, що страховка коштувала лише 50 гривень», - зауважила Віра  Іванівна, мати учениці шостого класу школи №1  Анастасії Кириллової.

- Минулий рік по програмі страхування дітей я вважаю вдалим, - розказує Голова Правління ПрАТ «СК «МІСТО» Геннадій Крамер. - Адже ми  провели виплати більше 200 родинам вінничан. По всім звернення було швидко розрахована виплата по спеціальній таблиці, яка розміщена на нашому сайті www.ic-misto.com.ua . Мінімальна виплата по травмах складає 300 гривень, а максимальна - 10 тисяч. Випадків відмов не зафіксовано. Також  ми поширили наші програми у Вінницькому районі завдяки підтримці народного депутата Сергія Кудлаєнка та Вороновицького селищного голови Олександра Ковінька була застраховано близько 3 тисяч дітей безкоштовно для батьків. Але ми не зупиняємося на досягнутому, вже восени, на запити батьків  ми запропонуємо  нову програму для дітей, яка покриватиме хвороби, а не лише травми, також запровадимо електронний поліс, який дозволятиме укладати договори он-лайн. Ми почали укомплектовувати медпункти шкіл необхідним новим обладнанням і продовжимо це робити надалі. Певною родзинкою для клієнтів стане запуск Дисконтного клубу страхової компанії «МІСТО», завдяки якому можна отримати до 20% знижки у наших партнерів: медичних та оздоровчих центрах, магазинах чи розважальних закладах.

Більшість компаній не приділяють уваги шкільному страхуванню, адже за невеликих внесків потрібно докласти значних зусиль для укладення договорів та супроводу. При настанні подій місцеві страховики, як правило,  направляють документи на виплати в Київ, що значно збільшує терміни розгляду справ. Проте завдяки тому, що Головний офіс страхової компанії «МІСТО» знаходиться у Вінниці за адресою Хлібна, 25 ,  а власником компанії є Територіальна громада міста Вінниці - виплати проводяться швидко, в інтересах вінничан, а не  приватних акціонерів, які не дуже хочуть ділитися своїм прибутком. Тож не варто зволікати, а слід завчасно подбати наявність про перевіреного способу  захисту дитини.


Переглядів: 2595
Поширень: 2

Останні новини