З початку червня на водоймах Вінниччини загинуло 17 людей

Незважаючи на постійні попередження рятувальників, відпочиваючі ігнорують правила поведінки на воді.  З початку місяця на Вінниччині внаслідок необережного відпочинку на водоймах загинуло 17 людей, з них - 2 дитини.

Минулої доби ще два трагічних випадки із загибелі на воді сталися в с.Марківка Тиврівського району. Там, під час купання близько 20:35 втопилася 8-річна дівчинка. Тіло дитини з водойми витягла мама. На жаль, дівчинку повернути до життя не вдалося.

Того ж дня в с.Северинівка Ямпільського району під час купання в місцевому ставку «Каховка» втопився 56-річний житель с.Підлісівка. Тіло потопельника з водойми вилучили місцеві жителі.

Фахівці ДСНС застерігають плавати тільки в спеціально відведених місцях. Не стрибати у воду, якщо глибина та стан дна невідомі. Не запливати за буйки.

Шановні громадяни! Не ризикуйте життям заради азарту або жартів. Не підпливайте до суден і плавзасобів. Не залазьте на технічні споруди. Що стосується дітей: їм не рекомендується купатися самостійно та довго перебувати під водою, затримавши дихання.



Переглядів: 2597
Поширень: 0

Останні новини