Померла директор Вінницького вищого професійного училища сфери послуг Лариса Ворона

Вчора на 68 році життя відійшла у вічність відома у Вінниці освітянка – директор Вінницького вищого професійного училища сфери послуг, заслужений працівник освіти України Лариса Миколаївна Ворона.

«Не стало людини щедрої душі й великого серця, - повідомляється на сторінці училища у Facebook. - Лариса Миколаївна випромінювала тепло, мудрість та доброту, які назавжди залишаться в серцях її вихованців. Вона надихала та дарувала увагу кожному, присвятивши 45 років свого життя професійній освіті, з них 18 років на посаді директора. Нестерпний біль та сум переповнює наші серця. Висловлюємо щирі й глибокі співчуття рідним і близьким».

Лариса Ворона була кавалером ордена княгині Ольги, відмінником освіти та відмінником служби побуту України, нагороджена нагрудним знаком «А.С. Макаренко», знаком Всеукраїнської асоціації працівників ПТО «За вагомий внесок у розвиток професійної освіти», Почесними дипломами Міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» (2003 -2007). Написала низку навчальних посібників, рекомендацій та методичних добірок.

В училищі повідомили, що прощання із Ларисою Миколаївною відбудеться у четвер, 12 вересня, об 11:30 в приміщенні навчального закладу за адресою: м. Вінниця вул. Хмельницьке шосе, 145



Переглядів: 6610
Поширень: 3

Останні новини